PARKINSON GARRAF-PENEDÈS PLANTA CARA A LA COVID

La Delegació Garraf-Penedès de l’ Associació Catalana de Parkinson llança una campanya de recaptació de fons, arran de la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia i planta cara a la Covid

La Delegació s’ha vist minvada en els seus recursos i en les seves activitats perquè moltes de les subvencions i ingressos han estat cancel·lades

Per tan, és per aquest motiu que fan una crida a la societat, a particulars i a empreses per garantir la continuïtat de les seves teràpies i atendre als afectats i als seus familiars. Els del Parkinson planten  cara a la pandèmia i la millor forma de fer-ho és a través del llançament d’un vídeo on tots han posar el seu gra de sorra.

PARKINSON PLANTAMOS CARA A LA COVID
PARKINSON PLANTA CARA A LA COVID
PARKINSON PLANTA CARA A LA COVID


L’any passat van emprendre un programa “Ballem tots contra el Parkinson” per a millorar la vida diària dels malalts, obtenint millores en molts dels casos. Un programa psicomotriu que ajuda a millorar l’estabilitat motora, el desequilibri, la tristesa, la disfàsia, la tremolor, entre altres afectacions, que la malaltia provoca i encara més en aquesta pandèmia. Aquest programa ha sigut tot un èxit, però necessiten urgentment recursos.

En el confinament la problemàtica pels malalts ha estat molt dura, pel fet que aquest col·lectiu necessita les seves teràpies i rutines per contrarestar a la malaltia.
Durant aquest període d’incomunicació, la Delegació s’ha vist obligada a impulsar, des del primer moment, teràpies via digital per acompanyar als afectats i als seus familiars millorant el dia a dia en aquest aïllament i que no empitjoressin. Ha construït una xarxa on els afectats han estat atesos en tot moment i ha plantat cara al  Covid.

La Delegació necessita recursos i és per això que fa una crida per garantir la seva continuïtat, portar a terme els seus projectes, i oferir una atenció tant als Parkinson joves com a Parkinson més grans.

PODEU CONTRIBUIR ACCEDINT A TRAVÉS DEL COMPTE

Nº Compte  ES90  0081  0050  1100  0147  0851

#plantamoscaraalcovid


Delegació Garraf-Penedès de l´Associació Catalana de Parkinson   ☎ 659219172
La Delegació es dedica al tractament i a la millora de la vida diària dels malalts de Parkinson, tant física com social. Per això es realitzen teràpies, grups de suport i activitats socials i culturals. Desenvolupant un projecte integral entre el malalt, el cuidador, la família i els professionals de forma participativa, viva i positiva. En 15 anys d’existència s’han atès a més de 300 afectats, creant profundes sinergies emocionals entre tots els col·laboradors. La coordinació es duu a terme per voluntaris i alguns malalts que fan possible l’associació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *